00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

מרק עדשים

אז לכבוד החורף שהגיע, אחלוק איתכם מתכון למרק עדשים קל מאוד וטעים עוד יותר:

רכיבים

בצל אחד קצוץ

כוס וחצי עדשים אדומים מבוררים ושטופים

חצי כוס אורז

חצי סיר מים רותחים

כף גדושה אבקת מרק עוף

כף שטוחה מלח

חצי כפית פלפל

חצי כפית כורכום

הוראות הכנה:

לטגן הבצל, להוסיף שאר המרכיבים, להרתיח, ולבשל 20 דקות

לאכול עם שקדי מרק או קרוטונים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת