00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עוגת בסקוויטים עם קרם וניל בציפוי שוקולד - מתכון מתוק וקל הכנה

 

 

עוגה קלה להכנה , אני אוהבת להכין אותה ככה לפינוק בסוף שבוע שישי שבת .........

די מוכרת והרבה מכינים אותה ...

הינה הגירסא שלי לעוגה ללא אפייה.

 

 

 

1 חבילת בסקוויטים 500 גרם

חלב בצלחת לטבילה של הבסקוויטים

תבנית חד פעמית גודל בנוני


 

המצרכים לקרם וניל:

אינסטנט פודינג וניל

500 גרם גבינה לבנה 5%

2 כפות סוכר וניל או רגיל

1 כוס חלב

1 שמנת מתוקה 38 אחוז

 

לציפוי :

1 שוקולד מריר - שבור לחתיכות

1/4 כוס חלב

30 גרם מרגרינה

 

אופן ההכנה :

 בקערה גדולה מניחים  את האינסטנט פודינג האבקה, אחר כך מוספים את החלב,  והשמנת מערבבים ומקציפים.

       תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכר ומקציפים עוד דקותיים.

       כאשר הקצף סמיך מוסיפים את הגבינה הלבנה (לא במיקסר) בעזרת מלקק ותנועות סיבוביות מערבבים בזהירות את הגבינה

       עם הקרם.

 להניח במקרר לחצי שעה ..

 מרטיבים את הבסקוויטים בצלחת עם חלב ומניחים בתבנית בצורה מסודרת אחד ליד השני בהתאם לגודל התבנית.

 מסדרים שכבות - -     בסקוויטים אחכ קרם - שכבה ראשונה

                                    בסקוויטים ושוב  קרם - שכבה שניה

                                    בסקוויטים וזהו - וציפוי שוקולד

 את השוקולד מכינים בקערה שמתאימה למיקרו - את השוקולד חותכים לחתיכות קטנות ומוסיפים את החלב והמרגרינה - 1 דקה במקרו ולהוציא.

       לערבב היטב ומתקבלת תערובת של שוקולד חלקה ולא נוזלית מידי.

 יש לשפוך את השוקולד על גבי העוגה ולהניח במקרר לשעתיים.

 

בבקשה תמונות של שלבי ההכנה  - שיהיה יום מתוק LANIT1

 

 

המצרכים לעוגה

הכנת השכבה השניה לאחר הנחת הבסקויטים 

השכבה השלישית והשוקולד כבר מעליה...

השוקולד המומס למריחה על העוגה

העוגה מוכנה והופ למקרר לכמה שעות טובות

ותמונה אחרונה חתיכה טעימה מהעוגה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת