00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

karin1010

השארו מעודכנים!
הירשמו לקבלת עדכונים כדי שלא תפספסו כשאפרסם רשומה חדשה! מצד שמאל יש קוביית טקסט, שבה תוכלו לכתוב את המייל שלכם! תיהנו!
קוביית קוד חופשי

אנטרקוט במחבת עם צ`ימיצ`ורי זריז - שף איתן ששון - אדום אדום ושמן אבוקדו

 

אנטרקוט במחבת עם צ'ימיצ'ורי זריז - שף איתן ששון - אדום אדום ושמן אבוקדו


מתכון

2.5 קילו אנטרקוט מיושן  

מלח אטלנטי ופלפל גרוס

מעט שמן אבוקדו

לצ'ימיצ'ורי

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

1 חבילה עירית קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

4-5 שיני שום קצוץ דק מאד

1/2 בצל סגול קצוץ דק מאד

1 פלפל חריף קצוץ דק מאד

1 מתכון וינגרט קלאסי

  1. מערבבים את חומרי הרוטב

  2. מחממים מחבת כבדה

  3. מברישים את הסטייקים בשמן ומתבלים מצד אחד בנדיבות במלח ופלפל

  4. מניחים את הסטייק על הצד המתובל וצולים 70%

  5. מברישים את הצד השני בשמן אבוקדו ומתבלים

 

הופכים ומשלימים צלייה למידה הרצויה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

פוסט אקראי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל karinapel אלא אם צויין אחרת