00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

karin1010

השארו מעודכנים!
הירשמו לקבלת עדכונים כדי שלא תפספסו כשאפרסם רשומה חדשה! מצד שמאל יש קוביית טקסט, שבה תוכלו לכתוב את המייל שלכם! תיהנו!
קוביית קוד חופשי

קדירה של צוואר טלה וארטישוק ירושלמי בבהרט - שף איתן ששון - אדום אדום ושמן אבוקדו

 

קדירה של צוואר טלה וארטישוק ירושלמי בבהרט - שף איתן ששון - אדום אדום ושמן אבוקדו 

המתכון

1 קילו צוואר טלה חתוך לקוביות

1 קילו ארטישוק ירושלמי שטוף וקלוף

10 שיני שום שלמות קלופות

1 גזר מקולף פרוס

1 בצל מקולף חתוך קוביות

1 ראש סלרי מקולף חתוך לקוביות

1 כף בהרט

מעט קמח לקימוח הבשר

מלח ופלפל

ציר טלה/ירקות/מים חמים


מחממים היטב סיר כבד

מקמחים את נתחי הטלה וסוגרים במעט שמן אבוקדו בסיר החם מכל הכיוונים

מוציאים ושופכים שומן מיותר מהסיר

מחזירים את הסיר לאש ומוסיפים בצל גזר וסלרי

מטגנים מספר דקות עד להזהבה

מחזירים לסיר את הבשר ומוסיפים את הארטישוק

מכסים לגמרי במים/נוזל בישול חם

מוסיפים מלח ופלפל ובהרט ומערבבים היטב

מנמיכים את האש ומבשלים למשך שעתיים (עד שהבשר מתרכך) מכוסה על אש קטנה מאד

לאחר שהבשר רך אם נשארו עודף של נוזלים אפשר להוציא את הבשר ולצמצם את הנוזלים לרוטב סמיך

 

צוואר טלה 

 

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

פוסט אקראי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל karinapel אלא אם צויין אחרת