44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק ברוקלי בקרם פרש

מרק ברוקלי בקרם פרש

מרק ברוקלי בקרם פרש

החומרים:

סיר גדול
בלנדר (ביז)
מסננת

2 ק"ג פרחי ברוקלי בלבד
5 גזרים גדולים
1 פרסה גדולה
2 או יותר שיני שום מעוכות
קורט מלח
קורט פלפל טרי גרוס
4-5 כפות שמן
מים רותחים לפי הצורך
1 קרם פרש

אופן ההכנה:

קוצצים את כל הירקות.

בסיר עבה, שמים שמן ומזהיבים מעט את השום.

מוסיפים את הגזר, הברוקלי והפרסה ומטגנים עד לריכוך קל על אש קטנה.

מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות

כאשר הירקות רכים, מסננים אותם, מרסקים דק בבלנדר


ומעבירים דרך מסננת חזרה לציר ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הקרם פרש תוך בחישה עדינה.

אפשר להגיש חם או קר.

לקישוט, מעט פירורי פרחי ברוקלי.
אפשר להגיש עם   שמנת ,קרוטונים אחר.

בתיאבון


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת