66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

לחם זעתר

לחם זעתר

לכל אוהבי הזעתר לחם טעים.....כדאי לנסות

מה צריך

600 גרם קמח לבן

 100 גרם קמח שיפון (לא חייב אפשר רק קמח לבן)

כף סוכר

כף שטוחה מלח                                                                  

רבע כוס שמן

כף גדושה שמרים יבשים.

מים להתחיל בכוס וחצי.ואם חסר להוסיף

למילוי :

שמן זית

זעתר

למריחה על הלחם

טחינה גולמית מעורבבת עם מעט מים

שומשום:

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו הלישה לערבב את הקמח, שמן סוכר והמלח   

להוסיף את השמרים להוסיף מים בהדרגה וללוש עד לקבלת בצק רך .

לכסות ולהתפיח 20 דקות.

ללוש שוב את הבצק לכסות ולהתפיח עד שיכפיל את נפחו.

לחלק את הבצק ל2 .

על משטח מקומח לשטח את הבצק בידיים.

למרוח בנדיבות שמן.ולפזר בנדיבות זעתר..

לגלגל לרולדה ולשים במגש.

למרוח בטחינה מעורבבת במים ולפזר שומשום.

לכסות ולהניח להתפחה .

לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות בערך כ 30 דקות.

בחצי השני של הבצק כפי שנראה בתמונה הכנתי שושנים .

 

 

 

 

 

 

 

 

בהצלחה.

שלכם מכל ה  טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת