00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

פרוסות נמסות של צלי בשר

את הבשר הנפלא הזה אכלנו בארוחת צהרים אצל חברה טובה שלי. הוא היה נפלא כל כך שלא הפסקנו לאכול ולהנות ממנו. כמובן שביקשתי את המתכון, הוא מאד קל להכנה אבל הדרך ארוכה ארוכה אבל שווה את התוצאה.

יום אחד - לשים את הבשר במרינדה במקרר, יום שני - לבשל, לקרר, להעביר למקרר, יום שלישי - לפרוס ולאפות בתנור.

כפי שאמרתי - הדרך ארוכה ומתפתלת......... התוצאה נהדרת.

הכמות מספיקה ל - 8 - 10 אנשים  

להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2013/05/30/פרוסות-נמסות-של-צלי-בקר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת