44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק בטטות 2

מרק בטטות 2
מרק בטטות

חומרים:

סיר 6 ליטר לפחות עם תחתית עבה
6 בטטות
1 בצל גדול קצוץ דק
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
6 גזרים חתוכים לקוביות
250 גרם דלעת או יותר
2 שורשי פטרוזיליה
20 עלי פטרוזיליה
2 -3 כפות מרק פיטריות (אבקה לא חובה.אפשר
       פטריות טריות מטוגנות וקצוצות)
קורט מלח
פלפל שחור
קורט כורכום
שמן זית 
קרוטונים
צילי

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל בשמן הזית עד הזהבה,
להוסיף את כל הירקות החתוכים
להוסיף מים רתוחים כ- 3 ליטר ולתבל.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה,להרתיח ולעביר ללהבה
נמוכה לשעה וחצי. מרסקים עם בלנדר יד (ביז).
אפשר להשאיר את רוב המרק עם חתיכות הירק
או לרסקו לגמרי לפי הטעם. אפשר להעביר דרך
מסננת למהדרים.
להגיש חם עם פלפל שחור גרוס או מעט רוטב צ`ילי

לקשט ב- קרוטונים תוצרת בית או קנויים.

בתאבון 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת