44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק גולש הונגרי

מרק גולש הונגרי
מרק גולש הונגרי

סיר גדול

1.5 על 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות של כ-4 ס"מ

 

 כפות שומן אווז או שמן רגיל 4

 

1 בצל גדול קצוץ דק

1 כף פריקה מתוקה

1-2 כפיות פפריקה הונגרית חריפה
2 עלי דפנה
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס טרי
 
כפית גרגירי קימל שלמים1

מים רותחים לכיסוי

(להסמכת הגולש להוסיף 1 כף קמח מדולל במעט מים (ללא גושים 

  

אופן ההכנה:

 

שמים את השומן בסיר רחב וכשהוא חם מאוד

מטגנים בו את הבצל עד שהוא זהוב מעט.
מוסיפים את שני סוגי הפפריקה ומערבבים דקה.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים תוך ערבוב
עד שהם משחימים מעט.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומים רותחים כדי כיסוי.
מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש.
מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים וחצי-שלוש,
עד שהבשר רך מאד.מוסיפים את הקמח המדולל במים
מערבבים עוד כשלוש דקות, עד שהרוטב מסמיך.
מגישים עם  קרוטונים,אפשר נקניק חריף/ קבנוס ועוד.

בתיאבון

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת