00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קציצות של בית עם הרבה דברים טובים....

את האמת, התלבטתי רבות אם לעלות את הפוסט הזה כי הוא די דומה לפוסט הקציצות הקודם שלי...

ובכל זאת עשיתי מספר שינויים ויצא מעולה! אז חשבתי לעצמי אם כדאי להחליף את הפוסט הקודם או לכתוב מתכון חדש אז מה שעשיתי זה בחנתי מחדש את שתי המתכונים ושניהם נפלאים, טעימים וביתיים, ההחלטה נפלה!!! המתכונים והטעמים דומים אבל שונים ולא שווה לוותר על אף אחד מהם.... אז קבלו את קציצות ואפונה גירסא 2

מצרכים לקציצות

250 גרם עוף טחון

150 גרם בשר טחון

חופן כוסברה קצוצה

תפוח אדמה מגורד

בצל קצוץ דק

ביצה

שלושת רבעי כוס פירורי לחם

כפית בהרט

מלח ופלפל

מצרכים לתבשיל:

בצל גדול חתוך לחצאי פרוסות

3 שיני שום פרוסות

2 קישואים חתוכים לקוביות גסות

שקית תחתיות ארטישוק קפואות (נפשיר ונחתוך לקוביות גסות)

2-3 כוסות אפונה

כף גדושה אבקת מרק עוף

2 עלי דפנה

כפית שטוחה כורכום

שמן קנולה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

נערבב את מרכיבי הקציצות ונכניס למקרר לחצי שעה עד שעה.

נעשה קציצות בגודל קטן עד בינוני ו"נמחץ" אותם מעט.

בסיר רחב ולא עמוק נחמם שמן ונטגן את הקציצות עד הזהבה משתי הצדדים ונוציא למסננת.

נשפוך את השמן (נשאיר מעט) ונטגן את הבצל עד שקיפות.

נוסיף את פרוסות השום, הקציצות הירקות ועלי הדפנה.

נוסיף מים רותחים עד חצי מגובה הסיר, נוסיף את התבלינים ונערבב בזהירות.

נסגור מכסה ולאחר 20 דקות נפתח אותו לעוד 20 דקות ו....מוכן!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת