2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מרק שעועית ...

מרק נוסטלגי שאימי ז``ל נהגה להכין בכל יום שישי ,איזה תענוג מרק שמתבשל במשך שעות על הגז בלהבה

נמוכה והטעם רק משתפר .אני נהגתי להכין גם בכל יום שישי את המרק ,הילדים היו מגיעים ומתענגים ,עם חלה

טריה ,סחוג וחומוס .מאור הכי אהב את המרק והיה סוחף את כולם באהבה שלו ,גם בימי הקיץ החמים מאור 

לא היה מוותר ,רשומה ספציפית על אהבתו של מאור למרק שעועית תקראו כאן,

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2272426&r=1

ועכשיו למתכון שקבלתי מאימי ז``ל

1/2  קילו שעועית לבנה (להשרות לילה קודם במים(


1/2 קילו בשר בקר חתוך לקוביות ,רצוי פילה מדומה או כל נתח אחר שמתאים לבישול ארוך ,

 

עצמות לא חובה אבל מוסיפות המון טעם למרק


2 קופסאות קטנות רסק עגבניות


מלח


פלפל שחור


אבקת מרק עוף

 

1בצל קצוץ

 

מעט שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

לטגן בסיר את הבצל עד שהופך לשקוף,להוסיף את קוביות הבשר והעצמות לטגן מעט עד שהבשר מזהיב

מעט מכל הצדדים , להוסיף את השעועית ,ליטר מים, ולהוסיף את הרסק והתבלינים

להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כשעתיים עד שהבשר והשעועית מתרככים.

 אני מבשלת בסיר לחץ בערך שעה.
בתאבון...
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת