44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

כבד פטריות

כבד פטריות

כבד פטריות

החומרים:
ווק או מחבת או סיר
מגבות נייר
צלחת שטוחה
ביז
2 סלסלות (סופר)של פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
3-5 שיני שום מעוכות או יותר
1 בצל חתוך דק
מעט שמן לטיגון
פלפל לבן
מלח

אופן ההכנה: מחממים את המחבת או הסיר ומוסיפים מעט שמן. מזהיבים את השום , מוסיפים את הבצל ומזהיבים רק אז את הפטריות. מזהיבים עד למצב אלדנטה.

מצננים מעט, מכניסים לקערה ועם מכשיר ביז טוחנים דק כרצונכם

מגישים על קרוסטיני

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי    

 

המטבח של מאיר השמן המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת