22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

מישהו אמר סופ"ש חורפי ולא קיבל מרק?  מרק שהוא קלאסיקה אמיתית וארוחה בפני עצמה. עד כדי כך, שכשהכנתי אותו בארוחת ערב שישי, הרגשתי שהמנה העיקרית שעקבה לו הייתה מיותרת (אל דאגה, השאריות נארזו ונאכלו עוד יומיים אחרי! לא זורקים אוכל)...

 

החומרים:

1 בצל קצוץ

1 גזר קלוף

2 תפוחי אדמה קלוף

1 כוס שעועית לבנה (קפואה)

2 עגבניות

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

1/2 1 ליטר מים רותחים

1 כוס פסטה

1 כף גדושה אורגנו (תבלין מיובש)

גלי בזיליקום טרי

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

1.      קוצצים לקוביות את הבצל, הגזר, תפוחי האדמה והעגבניות.

2.      בסיר עם מעט שמן, מאדים את הבצל כשלוש דקות, מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומערבבים.

3.      מוסיפים את השעועית (אין צורך להפשיר) והעגבניות ומערבבים שוב.

4.      מוסיפים את כל שאר החומרים לפי הסדר, מערבבים ומביאים את המרק לרתיחה (בעבוע).

5.      מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה.

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת