2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

גולש ......

גולש חם סמיך ומהביל ,מלא בניחוחות ומחמם את הלב ,תצרפו חלה טריה והחגיגה מושלמת .

שאימי ז``ל היתה מכינה ,טעמי ילדות ...

מצרכים :

חצי ק"ג בשר בקר, רצוי נתח כתף מס` 5 חתוך לקוביות

 1 בצל  גדול

5 שיני שום

4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים

2 גזרים חתוכים לרבעים או לפרוסות

 מעט  שמן קנולה

1כף פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה (לא חובה)

מעט פלפל שחור

4כפות רסק עגבנית

כפית שטוחה מלח

2 כפות אבקת מרק עוף

 2 עלי דפנה 

אופן ההכנה:

 שמים שמן בסיר עם תחתית עבה (רצוי נירוסטה או יצוק) ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף.

 מוספים שום ומטגנים דקה נוספת.

על אש גבוהה מוספים יחד את כל קוביות הבשר וסוגרים היטב מכל הצדדים תוך ערבוב?במשך כשתי דקות.

 מוסיפים את הפפריקה ואת שאר התבלינים מערבבים שהבשר יהיה מכוסה בתבלינים,

מוסיפים כליטר מים ,

 הבשר צריך להיות מכוסה בנוזלים וקצת יותר, אם חסרים נוזלים ניתן להשלים, מביאים לרתיחה מוסיפים את

התפו"א והגזר ומבשלים על אש בינונית כשעתיים עם מכסה סגור.

 לאחר הבישול הממושך טועמים תיבול מתקנים אם צריך, מצמצמים כ-20 דקות נוספותאת הנוזלים ללא מכסה עד שהרוטב מסמיך תוך כדי ערבוב ושמירה

שלא ידבק לתחתית או יישרף.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת