66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

בורקס קצת שונה

בורקס קצת שונה

הבצק גמיש עדין ונעים לעבודה.המילוי פיגוז...סלט חצילים בטעם כבד ה. אכלתי רק 2 והשאר התאדו אף אחד לא אכל :P 

 

 

 

 

 

 

 

 

הבצק:

275 גרם קמח

קורט מלח

50 מיליגרם שמן

175 גרם מים  רותחים.

אופן ההכנה :

לערבב את הקמח עם המלח והשמן

להוסיף את המים הרותחים . ללוש בצק נעים למגע וגמיש.

לכסות בנילון ולהניח למנוחה של חצי שעה. 

לרדד את הבצק דק לחתוך לרצועות ברוחב של8  ס"מ למלא לגלגל לרולדה ולחתוך . להניח במגש מרופד בנייר אפיה .

למרוח בביצה לפזר שומשום.

לאפות ב180 מעלות עד הזהבה.

:kissלסלט כבד:

2 חצילים גדולים פרוסים בעובי של חצי ס"מ

4 בצלים פרוסים ומטוגנים במעט שמן.

3 ביצים קשות

מלח. פלפל שחור

אופן ההכנה :

לפרוס את החצילים.לפרוסות בעובי של חצי ס"מ . למרוח משני צידי החציל שמן.

לאפות עד הזהבה ב180 מעלות.

לטגן את הבצל עד הזהבה.

לטחון את הביצים החצילים והבצל במטחנת  בשר.

אפשר למלא בהרבה אופציות במקרה הזה החלטתי על המילוי הזה.

תצליחו ותהנו

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת