00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של מירי

פיצפוצי אורז מלא עם שוקולד

סתם כנשנוש או כקינוח לילדים וגם למבוגרים - פיצפוצי אורז מלא בשוקולד....

ולמה אורז תפוח מלא? כי ניסיתי את הרגיל ואין לי בכלל ספק שהאורז המלא יוצא הרבה יותר קריספי וגם בריא!

המצרכים: 

2 עד 3 כוסות אורז תפוח מלא (עדיף של חברת B&D)

150 גרם שוקולד מריר 

100 גרם חלבה וניל

2 כפות דבש 

רבע כוס שמן קנולה


ההכנה:

מחממים בסיר על אש נמוכה את השוקולד, השמן והדבש עד שהשוקולד כמעט נמס. 

מפוררים את החלבה ומוסיפים לסיר תוך כדי בחישה מתמדת.

שהתערובת חלקה מכבים את הגז. 

שופכים לתוך הסיר את הכוס הראשונה של הפיצפוצים ומערבבים וכן את הכוס השניה ואז את השלישית.

במידה והתערובת בהירה מידי לא מוסיפים את הכוס השלישית של הפיצפוצים. 

עיסת השוקולד אמורה לכסות את הפיצפוצים במלואם. 

בעזרת כפית למלא מנג'טים, לסדר בתבנית ולהכניס למקרר להתקשות. 

ניתן להשאיר את הפיצפוצים במקרר. 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מי273 אלא אם צויין אחרת