77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

יחיעם - נקניק בוטיק

 

הוזמנתי לערב השקה של חברת "מעדני יחיעם". הערב התקיים "בבית הירוק" בת"א, מקום מקסים ונעים, מתאים מאוד לקיים בו אירועים.

הערב נסב בעיקר על החידושים האחרונים של חברת יחיעם. מפעל יחיעם נמצא בקיבוץ יחיעם בגליל המערבי, כאן מייצרים כבר 40 שנה מעדני בשר מעושן ונקניקים. במפעל עובדים בצוותא 170 עובדים מהקיבוץ ומכפרי וישובי הסביבה.

חברת יחיעם מתחדשת וחוגגת באירוע מיוחד מספר הישגים: צמיחה והתרחבות, חדירה לשווקים חדשים, השקת קטגוריות חדשות וסדרות מוצרים חדשים בקטגוריות, כשעל הכול נמתח קו עיצוב חדש לכל מוצרי החברה, מיתוג חדש ונראות רעננה, המציבים את מעדני יחיעם בשורה הראשונה על מדף מוצרי הפסטרמות, נקניקיות ונקניקים בישראל.

באופן אישי, אני לא חסידה של נקניקים ומה שנכנס אלי הביתה בדרך כלל זה: פסטרמות עם אחוזי שומן נמוכים וכשאנחנו עושים על האש, קונים נקניקיות "צ'וריסו" או "מרגז".

ללא קשר לאירוע, לאחרונה הפסטרמה שנכנסה הביתה היתה של יחיעם, מעניין שהאריזה החדשה היא שמשכה אותי לקנות.

בואו נצפה בתמונות של הכיבוד שהיה על טהרת הנקניקים: הוגשו לנו פוקאצ'ות של סלמי וקבנוס, נקניקיות צוריסו עגל עם כרוב כבוש, ברוסקטות צלויות עם מגוון נקניקים ופסטרמות, הכל לווה עם ממרחים וסלטים טריים, אנטי פטסי של חצילים, קישואים, עגבניות, פטריות טריות ועוד, רוסטביף, כוסיות של מרק ארטישוק כשבתוך המרק נקניקיות צ'וריסו ועוד. הכל הוגש לנו בצורה מיוחדת.

קבלו טעימות


רגע, הנסיינית בודקת את הטעם

יש, גם זה טעיםםםםםםם, קבנוס בתוך מרק ארטישוק ירושלמי

לאחר ההתכנסות והכיבוד והמפגש עם החברים, שמענו את יוחאי נאמן, מנכ"ל מעדני יחיעם. תסתכלו עליו, ללא עניבה, אדם צנוע וחביב שעליו מספרים שהוא מגיע לפגישות בעיר הגדולה ברכבת  מהגליל ואת רכב החברה שברשותו משאיר לעובד שזקוק לו - כבוד. יוחאי סיפר על ההישגים של החברה, על הצמיחה וההתרחבות באמצעות השקת מוצרים חדשים, קו עיצוב חדיש, מיתוג חדש ועוד. הדגש הושם על איכות, בריאות, טעם, נוחות האריזות ועוד.


זהו הלוגו החדש של החברה שהוצג בפנינו

 

 

בסיום הערב נהננו משתייה חמה וקינוחים טעימים כטרפאלס על מקל, סופלה שוקולד ופירות כשרים ופרווה כמובן

דוגמאות למארזים החדשים עם המיתוג והלוגו החדש

  

האתר של יחיעם - כנסו טעים שם

היה ערב מהנה וטעים, תודה למירב בורמד, יועצת תקשורת, לחברת יחיעם ולבית הירוק על הערב הטעים והמעניין 

 







הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת