00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

טורטיה במילוי חזה עוף ופטריות

 

רציתי להפתיע רציתי לחדש אז חשבתי על לנסות משהו שונה ומעט אחר...

אפשר לספר שההכנה פשוטה ולא דורשת מאמץ מיוחד... והתוצאה מעולה..

אז יאלה לעבודה...

 

טורטיות גדולות - 5  יחידות

(את הטורטיה בגלל שהיא גדולה מלאתי את כולה פרסתי ל- 3 ואז יצאו לי 15 יחידות להגשה)

1 אבוקדו עם לימון ומעט מלח למריחה

 

למילוי חזה העוף והפיטריות:

המצרכים :

1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות דקות וארוכות

1 בצל סגול

1 בצל לבן

2 כפות סוכר רגיל או חום

סוייה 3 כפות

פלפל שחור - לפי הטעם

1 חבילה פיטריות טריות

1 קופסאת שימורים פטריות שלמות

  לגבי הפיטריות אפשר להשתמש רק בטרי או רק בשימורים

 

אביזרים נדרשים :  ווק להקפצה

                            מחבת רחבה לחימום הטורטיה.

 

אופן ההכנה ..

1. בווק מטגנים את חזה העוף בלבד עד שהוא מלבין וטוב לאכילה טיפה מזהיב. 

(במידה ויש נוזלים מהחזה עוף יש להוציא בעזרת כף - אין צורך בהרבה נוזלים)

2. מוציאים את החזה העוף ומניחים בצד .

3. את הבצל הסגול והלבן יש לחתוך לרצועות דקות וארוכות ולהקפיץ בווק עד להשחמה.

4. להוסיף את הסוכר לערבב להמתין מעט ולהוסיף את הפטריות הטריות קצוצות דק והפטריות שימורים ולערבב כמה דקות.

5. להוסיף סויה 3 כפות  פלפל שחור ולערבב..

6. להניח בצד  - - - - - - עד מתי שרוצים למלא את הטורטיה

7. את הטורטיה המוכנה - מחממים במחבת טפלון ללא שמן 20 שניות בכל צד .

8. לאחר החימום מורחים אבוקדו - חזה עוף עם פטריות ומגלגלים

9. עם הטורטיה גדולה אני פרסתי אותה ל 3 והנחתי בתבנית הגשה

10. מכמות של  5 טורטיות יצאו לי 15 יחידות .

בתאבוןןןןןןןן...

 

 אפשר להוסיף עגבניה או חסה עלים

ערך קלורי למתכון  בקישור :  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3140

המילוי בווק.... פטריות וחזה עוף מוקפצים

סידור המילוי בטורטיה

ועוד תמונה של טורטיה עם מילוי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת