00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

קנלוני ממולא בגבינות - מוקרם בבשאמל וגבינת פרמזן

עוד מתכון מדליק וטעים מאד דורש מעט עבודה ומתקבלת תוצאה נהדרת ... טעימה להפליא :P

תמונות של שלבי ההכנה בהמשך המתכון..

 

המצרכים:

חבילת  קנלוני - מכילה 22  יחידות

1 גבינת ריקוטה 5%

1 גבינת פרומעז - גליל גבינת עזים - 200 גר'

2 גבינה לבנה 5% - 250  גר' כל אחד

50 גרם גבינת פרמזן

פלפל שחור - לפי הטעם

אגוז מוסקט - לפי הטעם

 

אופן ההכנה: 

בקערה לערבב את כל המרכיבים ולמלא את כל הצינורות במילוי - ולהניח בתבנית חד פעמית או פיירקס גדולה

שיכולה להכיל את 22 יחידות - להניח אחד ליד השני מומלץ מעט לרווח בניהם על מנת שהרוטב באשמל יחלחל בניהם.

 

לאחר מכן יש להכין בנפרד רוטב בשאמל:

הכנת הרוטב מאד פשוטה ומתאימה להעשרת כל תבשיל אפשרי פרווה ואפשרי חלבי..

 

המצרכים לבשאמל חלבי:

30 גרם חמאה

3 כפות קמח  רגיל

2 כוסות חלב

1 שקית אבקת פיטריות אוסם - אפשר אבקת מרק פיטריות

1 קובית קנור בזילקום

 

אופן ההכנת הבשאמל :

בסיר קטן ממיסים חמאה באש בינונית  ומוסיפים את הקמח ומערבבים ביחד ומוסיפים את החלב - לא מפסיקים לערבב.

את האבקת פיטריות וקובית קנור בזילקום מוסיפים כאשר הרוטב מתחיל להסמיך  ומערבבים..

כאשר מתקבל רוטב סמיך להניח בצד.

 

 את הרוטב באשמל מורחים על התבנית שסידרנו עם הקנלוני , ומפזרים עוד גבינת פרמזן.. כל אחד לפי טעמו

 בתנור 35 דקות -  180 מעלות  עטוף בנייר כסף ולאחר מכן 15 דקות נוספות להשחמה..

בתאבון..

ערך קלורי למתכון  : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3137

ותמונות של שלבי ההכנה בבקשה:

המצרכים להכנת הקנלוני גבינות

תערובת הגבינות ומילוי הקנלוני

 

הכנת רוטב בשאמל ומריחתו על הקנלוני

הכניסה לתנור והתוצאה הסופיתתתתתתתתתת - בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת