2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

בראוניז .....

בראוניז פדאג` מבפנים ומעל קרום מתפצח וטעים מלא שוקולד ,פתוח להצעות לתוספות ,אגוזים ,שוקולד צ`יפס

שוקולד צ`יפס לבן ,קוביות שוקולד ,מקופלת הכל מתקבל בברכה ,אחרי אין סוף ניסויים אני דבקה במתכון המושלם

של מאקי ,מוצלח תמיד וכל כך פשוט להכנה ,רצוי להכין כמות כפולה שלא תגידו שלא אמרתי ,אז מודה מפה

למאקי על מתכון מושלם שמלווה אותי שנים .

מצרכים:

150 ג` חמאה


150 ג` שוקולד מריר,  ממיסים בקערה במיקרו 2 דק` ומערבבים היטב

מוסיפים:


1 כוס+ כף שטוחה סוכר


1/3 כוס סוכר חום


3 ביצים


1 כפית תמצית וניל אמיתית


2/3 כוס קמח רגיל


2 כפות נס-קפה


   קורט מלח



1.  מערבבים הכל


2.  שוטחים על נייר אפייה בתבנית20/30  


3.  אופים בתנור שחומם מראש ל- `175 כ- 20 דק`

4.  מקררים היטב

5.  חותכים לקוביות .

6 . זוללים ,אם אהבתם והכנתם אשמח לקבל דווח,תודה.

7.אני מכינה את הבראוניז גם בגירסת פרווה וכשרים לפסח ,מחליפה את החמאה במחמאה ,ואת הקמח

באותה כמות קמח מצה לעוגה .

אפשר להוסיף אגוזים קצוצים לפני האפייה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת