11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה וירקות אפויים בתנור.

 

 

 

 

 

חומרים:

7 תפוחי אדמה גדולים  בקליפה, מבושלים במי מלח. לקלף כשחמים עדיין, (יותר קל), לקרר לשמור כמה שעות במקרר.

1 פלפל אדום חתוך לרצועות,

1 פלפל צהוב חתוך לרצועות,

1  פלפל ירוק חתוך לרצועות,

 1 עגבניה  פרוסה ,

8 שיני שום שלמות קלופות,

2 בצלים אדומים חתוכים לשמיניות,

1 בצל לבן גדול, חתוך לשמיניות,

לתיבול:

שמן זית, פלפל שחור גרוס, כף גדושה פפריקה מתוקה.

מלח בישול 

שלוק נדיב של חומץ בלסמי / או לחילופין מיץ לימון סחוט טרי.

 

אופן הכנה:

לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות.

 את תפוח האדמה המבושלים, הקלופים והקרים, פורסים לפרוסות עבות בקערה.

בקערה נפרדת, פורסים וחותכים את שאר הירקות ומתבלים בתערובת התבלינים. מערבבים ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה. מקפיצים כמה פעמים לערבוב מירבי.

מכניסים לתנור שחומם ל - 180 מעלות. אופים,  ומערבבים מדי פעם,   עד שמשחים , טועמים מתקנים תיבול, ומגישים חם..

*מכיוון שפשוט שכחתי לצלם את ההמשך- ומהר מאוד לא נשאר מה לצלם, אפצה אתכם  עד לפעם הבאה, בפרח מקסים...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת