00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

שוקי עוף עם ציפוי פריך אפויים בתנור

רוב האנשים מאמינים שעוף שנאפה ללא העור יהיה יבש והמתכון הזה הוא ההוכחה שהם טועים! 

לשם הדיאטה, הורדתי את העור ואפיתי במקום לטגן ויצא......אליפות!! KFC אני מאחוריכם עם מוצר בריא וטעים יותר!!!

מיותר לציין שזה הפך להיות אטרקציה לילדים, הם נורא אהבו וביקשו שלפחות פעם בשבוע הם רוצים בדיוק אותו דבר!!!!

מצרכים:

9-10 שוקי עוף ללא עור ונקי משומן

לבלילה:

2 ביצים

כפית שום כתוש

כפית חרדל

כף מיונז

מלח

לציפוי:

כוס וחצי פירורי לחם

כף גדושה אבקת מרק בצל

4 כפות שומשום

כפית תבלין עוף או סטייק או פרגית

כף וחצי שמן

הכנת התנור (למניעת ליכלוך):

במרכז התנור ממקמים רשת ובתחתית התנור ממקמים תבנית גדולה (חד פעמית עדיף). ומפעילים את התנור ל-200 מעלות (לחימום מראש).

אופן ההכנה:

בקערה עמוקה מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת אחידה ומכניסים את שוק העוף לחצי שעה לפחות (בתמונה זה בצלחת, כשהבנתי שכלל השוקיים לא יכנסו אז העברתי לקערה... ).

בקערה נוספת מערבבים את כלל חומרי הציפוי לתערובת אחידה.

מוציאים את שוקי העוף מהבלילה ומעבירים בציפוי תוך הצמדה בעזרת היד של הציפוי לשוק והקפדה שכלל השוק מצופה.

מכניסים לתנור שחיממנו מראש את השוקיים כשמניחים אותן ישירות על הרשת וזה בכדי לקבל קראסט גם בתחתית.

ממתינים שלושת רבעי שעה ומוציאים.... תהנו וספרו איך היה....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת