00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

חצילים ברוטב עגבניות סאן

עוד מתכון מבית  אמא

 

מה מכינים:

1 חציל גדול וקל

1 ביצה

כחצי כוס קמח.לבן

 

לרוטב

4 שיני שום

קופסאת רסק עגבניות ( 100 מ"ל)

240 מ"ל מים

רבע כפית פלפל שחור

חצי כפית מלח בישול

רבע כפית אבקת שום

 

אופן ההכנה:

1) פורסים את החצילים לפרוסות דקות 

2) מכניסים לכלי עם מי מלח ומשרים כחצי שעה

3) המים יהיו קרוב לוודאי שחורים, שוטפים היטב את החצילים ומיבשים.

4) טורפים את הביצה עם מעט מלח שולחן וככפית מים.

5) מחממים שמן במחבת ומטגנים החצילים למין שניצל.

     מקמחים כל פרוסה בקמח, מנערים מעודפי הקמח, טובלים בביצה ומטגנים מ-2 הצדדים.

6) את החצילים המוכנים מניחים בצלחת עם ניר סופג , אני גם סופג מלמעלה עם עוד ניר את השמן.

7) כאשר כל החצילים מוכנים, מקלפים את השום וחוצים לאורך כל שן כמה פעמים לשבבים דקים 

8) מחממים בסיר קטן שמן ומטגנים את השום כדקה

9) לאחר דקה מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים טיפה ומוסיפים מיד את המים ואת התבלינים

10) מערבבים ומביאים רתיחה, אז מניחים ברוטב את כל החצילים לאט לאט

11) מכסים ומקטינים את האש, מבשלים 20 דקות.

 

 

בתאבון....................

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת