55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

"עב בשר" - מסעדת איכות !!!

תשמעו,

אם אתם רוצים אוכל טוב, זה המקום, ללא ספק !

"עב בשר", ברמת החייל בתל אביב !

מסעדה איכותית, מנות משובחות...

מהמנות הראשונות עד האחרונות. נקודה 

שבוע שעבר, הוזמנתי יחד עם קבוצת בלוגרים ועיתונאים לארוחת ערב, 

במסעדת "עב-בשר" שברמת החייל, בתל אביב.

המקום עצמו מעוצב בסיגנון ישן, סיגנון ארץ ישראל היפה, ככה הרגשתי...

משרה אוירה נעימה ושלווה, משולב פינות נחמדות עם קריצות של שנות ה-70-80 היפות..

ברקע בטלויזיה הופיעו סרטים ישראליים - סרטי הבורקס, ב"כיכובם" של ה"גששים"...

אחר כך עלה ו"כיכב", ה"בית של פיסטוק".. :P:P

בעוד אנו מתיישבים אל שולחננו, מתוודעים ומצחקקים, לא איחרו להגיע המנות בזו אחר זו,

קודם הגיעו המנות הראשונות המשובחות והיצירתיות בהחלט, יש לציין,

קודם כל הפוקצ'ה הטעימה, בליווי מטבל בלסמי ושמן זית...

מנת קרפצ'יו בשר עם סיגר מתקתק - אלי לא מדבר בשר נא או חי אזי הסיגר נעם לי מאד,

היה מיוחד וטעים, במילוי מתוק ואגוזי...

אחר כך הגיעו סלטים, סלט קיבוץ וסלט עשבי תיבול בשילוב סיגר ממולא באנטריקוט - משובח !

בין לבין, חייבת לומר,

אילן הבעלים, דאג לכל פרט קטן, פיזז בין המסובים במסעדה וטיפל אישית וחברותית...

אוקיי, נמשיך במנות שהמשיכו להגיע אל השולחן,

מנת אמפנדס ממולא בבשר טעים ועשוי לעילא...בליווי טחינה וסלסת עגבניות פיקנטית.

אז, הגיעה המנה שאני הכי אהבתי והיא חובה לכל הסועד, בעיניי כמובן, מנת כנאפה טלה,

המנה יפהפייה לעין, משולבת שערות קדאיף במילוי טלה עסיסי ומדהים, עשוי פשוט נפלא, מעדן אמיתי !

מסביב למנה פוזרה אבקת סוכר במינימליות ומתקתקות שלטעמי הוסיפה המון למנה..

על כל זה מנצחת השפית המתוקה והחייכנית, אסתי גרוס,

אסתר המלכה, קראתי לה 

לאחר התוודעות קטנה עם המלכה, הגיעו המנות העיקריות,

גולת הכותרת, על מגשים כבדים, סוגי בשרים,

טי - בון על העצם, פילה טלה, בשר אנטריקוט...שהיו בהחלט עבי-בשר...

בליווי (מיותר) של פלחי תפוחי אדמה בתנור,

ובליווי של פירה חלבי עם בצל מטוגן,

עוד הגישו המלצריות המקסימות והיעילות, יש לומר,

חצי עוף מפורק וללא עצמות, התיבול שלו היה מדהים, מדהים !

ואחריו, סלט שורשים טריים עם רוטב תפוז....שלדעתי היה מרענן וכייפי, הרוטב היה מושלם 

טוב אנחנו מגיעים למנות הקינוח;

(לא שהיה צריך, כי בשלב הזה כבר כולנו היינו ב"באזזז" של שיכרון חושים מהבשרים המשובחים), 

מנה של מרמלדה בטעמים עם אצבעות נוגט, שהיה משובח לכל הדעות, כולם טרפו....

מנה של קרם ברולה קפוא ברוטב פירות יער, קינוח מקסים !

מנה של פרפר שוקולד עם כדור גלידת וניל - לי אישית היה מיותר אך אחרים פשוט התמוגגו ממנו....

אז לסיכום;

אומר לכם בכנות רבה, המנות משובחות ונפלאות, אחת - אחת !

הבשרים עשויים בדיוק לפי מידת העשייה הרצויה,

ואם לא לטעמכם, אז ניתן לבקש לפי בחירתכם,

בשמחה הם נענים לבקשתכם..! (יצא לי חרוז..:P)

האוירה מקסימה, הצוות נעים וכייפי, מה אפשר עוד לבקש? 

שמישהו ירים אותנו ויחזיר אותנו הביתה, בבקשה 

עוד קצת מידע על הבשר והמסעדה - "עב בשר";

עב בשר, היכל של בשרים, נולד מתוך תשוקה לבשר מעולה..

ומציע ללקוחות אנטריקוט בלאק אנגוס - המלך של הנתחים !

המציע גם נתחי בשר מעולים המטופלים במקצוענות, מיושנים ונצלים בדיוק מירבי.

הבעלים של המסעדה, אילן עובד, קיבוצניק, מלא באהבה, בוחר את נתחי הבשר המובחרים.

ולצד האנטריקוט והפילה מציע גם T בון, פריים ריב, ניו יורק סטריפ (נתח סינטה על העצם) ועוד..

לצד הבשר, מוגש תפריט של אוכל פשוט, טעים עם טוויסט שף...שהורכב על ידי השפית אסתי גרוס.

המציגה מנעד רחב של טעמים מחומרי גלם מצוינים, בשר משובח, ירקות טריים, הנחתכים במקום.

שמני זית מבתי בד קטנים, סלטים קטנים ומתוקים  מתוקים במיוחד...

לדברי, אילן עובד,

"עב-בשר", כשמו כן-הוא, מקום עם אהבה לבשר ומקצוענות בבשר.

בכוונתינו להוביל את תחום הבשר, לחדש ולהפתיע.

בין היתר מתוכננות סדנאות לפירוק בשר, יישון והתאמת בשר ויין.

וכן, ארוחות שחיתות עם נתחים מיוחדים...

ולי נותר לומר - יש למה לצפות....!

"עב-בשר", תל אביב

הברזל 34, רמת החייל, ת"א

טל': 03-6475969

 http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=12391 - אתר המסעדה !!

שעות פעילות: א-ש: 11:30 עד אחרון הלקוחות

עיסקיות: א-ה: 11:30-16:00

אני בטוח חוזרת לבקר שם 

היה ערב מקסים, עם חבר'ה מקסימים לא פחות, ללא ספק !

תודה לנועה !

 רותי  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת