00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

עוף במלח סאן

קלי קלות

ומאוד טעים.

 

נקרא גם עוף אינדיאני, אבל כנראה אפילו לאינדיאנים אין מושג למה.

 

מה מכינים:

4 - 5 כרעיים עם עור

או עוף שלם

חצי קילו (חצי חבילה) מלח בישול ( מלח גס) 

1 לימון חתוך לרבעים

חצי כפית שום גבישי    

 

 

אופן ההכנה:

1) מחממים תנור ל-200 מעלות 

2) מרפדים תבנית גדולה בניר אפייה, מפזרים מלח בצדדי התבנית בערמה ומשאירים שטח נקי במרכז

3) מניחים עוד ניר אפיה קצת קטן יותר במרכז התבנית עליו מניחים את העוף במרכז

4) חותכים לימון ל-4 ומניחים חתיכות בין חלקי העוף

5) אופים כשעה וחצי עד שהעוף נראה מפתה מידי בכדי להשאיר בתנור......

6) לאחר כשעה ורבע מפזרים מעל העוף שום גבישי ( לא משתמשים בשום טרי כתוש מכיוון שסביר שהוא פשוט ישרף באפיה )

 

 

בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת