44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

"עב בשר" רמת החייל - היכל תענוגות הבשר

ערב ב"עב בשר" עם בלאק אנגוס אמיתי  -בשר למבינים ..מו..

עב בשר של אילן עובד  חגיגה לקרינבורים

המקום נעים, מרחק הליכה מחניון מוסדר (בשעות הערב 16 ש"ח ללא הגבלה) ואתם בהיכל הבשרים.

העיצוב  מעין בלגן מסודר , חמים ,נוסטלגי לפחות מהפריטים שמונחים ומהתמונות על הקירות, תוכניות 

נוסטלגיה,"פיסטוק" כיכב רוב הערב על המסך התאורה צהבהבה חמימה עד כאן תאור המסעדה באנו לאכול לא?

ברשותכם נעבור למנות הראשונות שיצאו נפלאות ולא שגרתיות אחת אחת

נדלג על תמונת הפוק'צה..דלגו גם תשאירו מקום לבשר!

סיגר מתוק על מצע קרפצ'יו נהדר (49 ש"ח)

סלט קיבוץ (33 ש"ח) היה גם סלט שורשים שלא הספקתי לצלם..(26 ש"ח)

אמפנדס כמו שצריך להיות עם בשר מעולה בפנים  עם טחינה וסלסת עגבניות (33 ש"ח)

סיגר אנטריקוט (מדהים) על סלט עשבי תיבול חובה חובה חובה- (44 ש"ח)

עוד מנה ראשונה מושחתת שאינה ברת דילוג -כנאפה טלה -עם קצת מתוק למעלה..(44 ש"ח)

ואז נפתח ההיכל ומתוכו הגיעו על פלטות גדולות  מיני סטייקים מעוטרים בעגבניה ובצל באש לצד רוטב צ'ימיצ'ורי

אנטריקט, טיבון,פילה  סינטה עבים עבים כמו להצדיק את שם המקום מזמינים לנעוץ בהם מזלג וסכין ,לחתוך ברכות ולהתמוגג מחגיגת טעמים מופלאה -הללויה..

(זו השניה בה סימסתי לחצי השני אין דברים כאלו...)

גם סירות תפוחי אדמה (מיותר) ופירה חלבי מבוצלל (אין תיבול כזה  הרגע המצאתי..) שבאמת היו מיותרים עם כל

הבשרים האלו ..

על כל תזמורת הבשרים ניצחה  השפית אסתי גרוס החייכנית

אה..היה גם עוף חם מתובל אבל מי צריך עם כל הסטייקים האלו..

לא מדלגת על כלום..

הנה קישור ישיר לתפריט

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=12391&txtNavID=3&txtItemID=685941

את הבעלים הכרתם?  אילן עובד נראה איש חביב ויודע להעריך בשר טוב-אגב הבשרים מגיעים מארגנטינה .

יש כאן אינטרנט אלחוטי וארוחות ילדים, שווה גם לקפוץ לעסקית.

 שנעבור לקינוחים? (מחזיקים קיבה בנפרד)

הוגשו 3 סוגי קינוחים טעימים באמת אבל אין לי פה בשורה ,אילן אמר שהם עובדים על זה שיהיו פה קינוחים

יחודיים ל"עב בשר" בנתיים תהנו! אנחנו  כמו שאתם רואים לא סבלנו...

מן קינוח שוקולד ומרמלדות

אני שימו לי פירות יער ואני מרוצה..

פשוטה ונהדרת

איריס יותר גבוה את הסטייק..

לחיים (יין הולך מצויין עם בשר) עד כאן אני ...

תודה לנועה מגיא טצה יועצי תקשורת על ההזמנה הטעימה, לאילן עובד בעל המקום החביב ולאסתי השפית

שהרעיפה עלינו בשרים מעולים גם למלצריות היעילות והחייכניות -אני נהניתי נראה לי שכולם נהנו-אני בטוחה שגם אתם תהנו. עד כאן אני.

ומכאן דבר המפרסם..

 

 

הכי עב בשר

 

עב בשר, היכל של בשרים ברמת החייל, נולד מתוך תשוקה לבשר מעולה ומציע ללקוחות אנטריקוט בלאק אנגוס: המלך של הנתחים, ונתחי בשר מעולים, המטופלים במקצוענות, מיושנים ונצלים בדיוק מרבי.

 

הבעלים אילן עובד, קיבוצניק מלא באהבה ותם, בוחר את נתחי הבשר המובחרים, ולצד האנטרקוט והפילה, מציע

גם נתחי T-bone, פריים ריב, ניו יורק סטריפ (נתח סינטה על העצם) ועוד. עם הכניסה לעב בשר הלקוח מתנתק

מהכרך הגדול וחוזר אחורה, לחלל המעוצב מזיכרונות נוסטלגיים של ישראל יפה ואהובה, הלקוחים מילדותו

הפרטית של הבעלים. השירות, המוסיקה והאווירה, משלימים חוויה עוטפת ומפנקת, ובעיקר טעימה מאד.

 

לצד הבשר, מוגש תפריט של אוכל פשוט, טעים, עם טוויסט של שף, שהורכב על ידי השפית אסתי גרוס (לשעבר

טייקה, קפה איטליה, אורנה ואלה), שמציגה מנעד רחב של טעמים, מחומרי גלם מצוינים: בשר משובח, ירקות

טריים הנחתכים במקום, שמני זית מבתי בד קטנים, סלטים מיוחדים ומתוקים מתוקים במיוחד.

 

ובתפריט:

פתיחים:כנאפה טלה; סלט עשבים וסיגר אנטרקוט; סביצ'ה סלמון וסלט שורשים; ירקות ירוקים בטריאקי; בשר:

אנטריקט מזן בלאק אנגוס; פילה בקר עם מח עצם; סינטה מזן בלאק אנגוס; קבב ישראלי ונתחים מיוחדים,

בהתאם למצאי המובחר ביותר. נלווים: כדורי פירה ובטטה בעשבי תיבול; סל חסה ירוק צנונית ושרי.ולסיום:

הפתעות מתוקות

 

את הבשר רצוי ללוות ביינות בוטיק ישראלים. יין הבית, מיקב אליגוטה, יקב בוטיק משפחתי המייצר סדרות קטנות ואיכותיות, תוך הקפדה על איכות הענבים המגיעים מהאזורים הטובים בארץ וממוקם במושב גן יאשיה,

 

הוא בלנד מיוחד שמיוצר במיוחד לעב בשר, עשיר בארומות ועצמתי, המשדרג את חוויית הבשר.

 

לדברי אילן עובד, עב בשר, כשמו כן הוא, מקום עם אהבה לבשר ומקצוענות בבשר. "בכוונתנו להוביל את תחום

הבשר, לחדש ולהפתיע. בין היתר מתוכננות סדנאות לפירוק בשר, יישון והתאמת בשר ויין, וכן, ארוחות שחיתות עם נתחים מיוחדים".

 

 

עב בשר תל אביב

הברזל 34, רמת החיל, תל אביב
03-6475969

שעות פעילות: א-ש: 11:30 עד אחרון הלקוחות
עסקיות א-ה: 11:30-16:00

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,488
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת