33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

חמאת שום

מתכון קל לחמאת שום טעימה - מתאימה למריחה על פרוסת לחם קלוייה, על לחם טרי, על פוקצ'ה שרק יצאה מהתנור וגם על בצק שמתעתד להיות לחם שום 

 

מצרכים:

100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

10 שיני שום קלויות/קטושות

 

אופן ההכנה:

שמים את החמאה והשום בקערה קטנה ומועכים בעזרת מזלג, מערבבים קלות והיא מוכנה!

 

 אפשר ליצור חמאה בצורות, בעוד החמאה בטמפרטורת החדר מלאו תבניות סיליקון (גם אלו של הקרחונים מתאימות!) בעזרת כפית ואצבע נקייה, אחסנו במקפיא למספר דקות וחלצו את החמאה בצורות, בתמונה - חמאת שום בצורת לבבות, נעשה בשימוש תבנית סיליקון לקרח בצורת לבבות.

 

 

כיף להגיש בארוחת בוקר ובכל מועד אחר שמתאים לתפריט  

 

לבריאות ובתיאבון! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת