33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

בורגוליה - בורגול בסגנון אחר

תקראו לו תוספת, תקראו לו סלט, תקראו לו בורגוליה - לא משנה איך תקראו לו, הוא טעים! אז נשאר לי מעט בורגול והחלטתי שזהו! חובה להכין אותו לפני שאשכח ממנו לחלוטין...


מצרכים:

2 כוסות בורגול שהושרה ללילה במים וסונן

2 כפות שמן זית איכותי

1 בצל קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוצה (כעשרה גבעולים)

חצי כוס מים

1 כף גדושה זעתר

מלח ופלפל שחור גרוס - לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

לחמם בווק 2 כפות שמן זית איכותי, אחרי חצי דקה להוסיף את הבצל ולערבב, להוסיף את הבורגול ולערבב קלות, להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, התיבול והמים - לערבב ולהנמיך את האש.

כאשר הנוזלים מתאדים (לוקח מספר דקות) להוריד מהאש ולכסות במכסה גדול. לערבב בעזרת כף/מזלג עץ ולהגיש. אפשר להגיש בטמפרטורת החדר או קר - זה טעים בכל צורה.

 

 

לבריאות ובתיאבון  ולקטע "סרט ערבי" של זהו זה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת