00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

גזר מרוקאי

נו, מה יש עוד להוסיף על גזר מרוקאי?

תכלס במתכון המקורי לסלט הזה מוסיפים אריסה אבל בגלל שאין בכל בית אריסה, אז יש אחלה אלטרנטיבה שיוצאת לא פחות טעים.

אני לא אוהב את הסלט גזר חריף אבל מי שכן יכול להמיר כפית אחת (או פחות, לפי אהבת החריף!) מהפפריקה המתוקה בכפית פפריקה חריפה או להוסיף מעט צ`ילי גרוס.

מצרכים:

5 גזרים בינוניים (לא עבים מידיי) - קלופים וחתוכים לעיגולים

3 שיני שום קצוצות

חופן כוסברה קצוצה

2 כפות שמן זית

מים רותחים

3 כפיות פפריקה מתוקה - עדיף מרוקאית בשמן

כפית כמון

מיץ מחצי לימון אחד

מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

בסיר מרתיחים מים, מוסיפים מלח ולאחר ביעבוע מוסיפים את עיגולי הגזר, מנמיכים ללהבה בינונית ומחכים שהגזר יתרכך (לא יותר מידיי, תדאגו שיהיה מנשך ). לאחר שמוכן מוציאים למסננת.

במחבת רחבה נחמם 2 כפות שמן זית וכשהוא מתחמם מכניסים את השום והתבלינים ומערבבים (שתפתח הארומה).

מוסיפים את מיץ הלימון , מערבבים ומוסיפים את הגזרים ומערבבים עד שכלל הגזרים עטופים קלות עם התבלינים.

מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מערבבים עוד דקה ומוציאים לכלי אחר ומחכים שיתקרר... ומוכן.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת