00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

כרובית אפויה בתנור

 

 

כרובית אפויה שלמה

מה קורה לכרובית שנמרחת במיונז וצ'ילי ונכנסת לתנור? היא הופכת למעדן פריך ומחמם בטן, בפחות מ-5 דקות עבודה.

 

המקור מאתר מאקו

כרובית שלמה, בינונית עד גדולה

חומרים:

3 כפות מיונז לייט

1 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה, אפשר להחליף בחצי כפית כורכום) אני שמתי תבלין "חוואג"' למרק

מלח גרוס (שמתי גס)

1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

1. שוטפים מסירים את העלים מהכרובית.

2. ממלאים סיר במים עד שליש מגובהו, מביאים לרתיחה ומניחים בפנים את הכרובית, עם הפרחים כלפי מטה. מבשלים כ-10 דקות.

3. מוציאים מהסיר ומנגבים משאריות המים.

4. מורחים את הכרובית במיונז, צ'ילי ומלח ומזלפים את שמן הזית מעל.

5. מניחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור (שימנתי אותו מעט)שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25-30 דקות. נועצים מזלג כדי לבדוק אם הכרובית רכה מבפנים. אם לא, מוסיפים עוד כ-5 דקות אפייה (זמן האפייה תלוי בגודל הכרובית).

6. מוציאים מהתנור כשהכרובית שזופה ופריכה, ומגישים.

טעים מאוד..

רשימת מזונות להפחתת כולסטרול רע בדם:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2410724

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

55 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת