66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

לחם בוכרי

לחם בוכרי

תחילת סיפורו של הלחם הזה באפיה ביתית ואז עברנו להכין בכמות גדולה כדי להפריש  חלה במקום העבודה לרפואת הנכד שהיה בסכנת חיים. אמנם אין לנו תנורים כמו בבוכרה אבל גם בתנור ביתי יוצא הלחם מוצלח וטעים. והנכד תודה לאל הבריא וחזר למסלול חיים רגיל.

כדאי לכם להכין את הלחם קל להכנה וטעים.  כמה תמונות 

 

 

 

 

 

 

 

המצרכים:

1 ק"ג קמח

40 גרם סוכר

20 גרם מלח

1בף דבש

4 כפות שמן 

2 כפות שמרים יבשים.

2וחצי כוסות מים.

למריחה על הלחם:

ביצה טרופה

קצח ושומשום

אופן ההכנה:

בקערת המערבל שימו את הקמח , סוכר ,מלח,דבש, והשמן.ערבבו כמה דקות הוסיפו את השמרים והמים ולושו כמה דקות עד להווצרות בצק רך ונעים למגע.

לכסות ולהתפיח עד שיכפיל את נפחו.

לחלק את הבצק ל3 או 2 חלקים שווים.

ליצור כיכר עגולה.

עם כף היד לתת אגרוף  באמצע הכיכר כדי ליצור שקע.              

להתפיח שוב .

למרוח ביצה טרופה לפזר שומשום וקצח.             

לאפות כחצי שעה בערך ב180 מעלות.

בהצלחה 

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת