00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

תבשיל גולש

26/10/2012

 

עכשיו שכבר לא כל כך חם תכלס, חוזרת לאט לאט למטבח.

כבר מזמן עומד לי בפה טעם לגולש עם רוטב סמיך המנוגב בעזרת חלה מתוקה.

 

*גולש בנוסח אלינוער

1.5 ק"ג נתח בשר צלעות (לא לפסוח על השומן. הוא חשוב לטעם הסופי) חתוך לקוביות 

2 בצלים פרוסים
1/3 כוס שמן
3 שיני שום גדולות ופרוסות
2 כפות פפריקה
מלח ופלפל גרוס
3-4 פלפלים אדומים וירוקים חתוכים לרצועות
2 גזרים גדולים מקולפים וחתוכים לחצי
3-4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לרבעים

 



1 כף סוכר
1 כף זרעי כמון

2 גבעולי סלרי - קצוצים
2 כפות רסק עגבניות
1.5 כפות חומץ בן יין


בסיר כבד לחמם שמן ולהוסיף בצל. אחרי בערך 2 דקות להוסיף פפריקה, זרעי כמון, סלרי, מלח ופלפל.  לבשל תוך ערבוב ולהוסיף את חתיכות הבשר. לסגור את הבשר מכל הצדדים. להוסיף את הפלפלים. לבשל עוד כדקה ולהוסיף מים או ציר ירקות עד כיסוי.






לבשל עד רתיחה. להוסיף סוכר,  רסק עגבניות וחומץ. להביא שוב לרתיחה ולבשל כשעה. להוסיף את שאר הירקות ולבשל עד רך.


להגיש AS IS או תוספת של ירקות, אורז, פסטה, פירה וכו. אני הגשתי עם פתיתים. זה מה שהם רצו באותו יום. חח


ועד הפעם הבאה שיהיה יומנפלא ובניתיים אמנם גימיק אך עושה עבודתו נאמנה. גם מקלף, גם מסלסל וגם יוצר עפרונות כקישוט לסלט או סתם לנשנוש.

קבלו את קולפן הגזר החדש. ..... טה טם!!!!

תודו שזה מדליק 





אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת