00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

כבר בן שנתיים

כפי שאמרו החכמים הזמן באמת טס כשנהנים. תאמינו או לא הבלוג שלי כבר ילד גדול וחוגג שנתיים של בישולים, אפיה,יצירה, צילום וכל מיני דברים מצחיקים!
אני לא יודעת איך מודדים בלוג מצליח ולמען האמת במהלך השנה האחרונה אני הגעתי להסכמה עם עצמי שבבלוג שלי יופיעו רק דברים שעושים לי טוב (על הלב או בבטן ;-) ולא משהו כדי למשוך מבקרים או לקבל ציון לשבח מהעורכים (לא שאני מזלזלת-זה גורם גאווה ונחת גם יחד!). אתם יכולים לחשוב "בטח, אחרי שצברת לך קהל די קבוע את מרשה לעצמך" אבל זה לא ממש ככה. כלומר, בתור בלוגרית מתחילה לפני שנתיים ואף לפני שנה הרגשתי צורך להגיע לכול אנשים שביקרו והגיבו אצלי ולהשאיר תגובה לכל הפוסטים החדשים.הרגשתי שלא נעים ולא מנומס להתעלם ולא להחזיר תגובה מפרגנת. אך עם הזמן התחלתי להרגיש שאני עושה זאת על אוטומט ולא מכל הלב, הגעתי למצב שהתחלתי להשאיר תגובות המורכבות משתיים-שלוש מילים בלבד אחרי רפרוף לא מעמיק ברשומה, רק כדי להשאיר תגובה כלשהי, ובעצם להפגין נוכחות. אני לא אומרת שכול מי שמשאיר תגובה מקוצרת עושה זאת בתור בררת מחדל, אבל אני החלטתי שאם אני מגיבה אז זה באמת על משהו שעיניין אותי, סיקרן אותי או "הזיז לי" בצורה כלשהי. אני מרגישה שלמה עם זה, זו היושרה שלי ואם מישהו נפגע מזה אני מתנצלת, אך זו הדרך שלי להיות אמיתית.


כאמור אני לא יודעת מה זה בלוג מצליח. אני יודעת שאני נהנית ממנו ולמרות שבהתחלה הוא תוכנן להיות יותר אינפורמטיבי ומהורהר (אפילו בדקתי פוסט הפתיחה וב"נעים להכיר") זה עדיין המיטב שלי. אני נהנית להתנסות בהכנת מאכלים חדשים ומאתגרים, אני נהנית לצלם אותם (מכל זוית אפשרית כמעט), אני נהנית לצאת לטיולים בחוץ ולצלם כל מיני שטויות דברים שתופסים את תשומת ליבי ולעיתים רחוקות(מדי לטעמי) אני נהנית לשעשע בבדיחות או תמונות מצחיקות מרחבי הרשת. בסופו של דבר השם של הבלוג באמת מקיים את הבטחתו- הכל בבלוג שלי הוא מהלב שעובר בקרה ועריכה בראש.


טוב! סיבה למסיבה כבר מצאנו, עכשיו נותר להמציא קינוח חגיגי ואפשר להתחיל לספור עד שלוש. רק שהשנה ויתרתי על חגיגות רשמיות, כלומר הכנת עוגה רבת שכבות וחומרים ולו רק בגלל כמעט 20 מתכונים שטרם פירסמתי ועוד מעל 30 מתכונים שטרם הכנתי והם ממתינים במועדפים! וכל זה בלי לציין את נושא הצילום והיצירה בכלל! בקיצור, עמידה ביעדים זה לא החלק החזק שלי כפי שכבר הבנתם, ובכלל התכנסנו כאן כדי לדון בהנאות ולא בקיטורים. אז השנה נסתפק בעוגה "ממוחזרת" מיום הולדתו של ג'וניור. עוגת-אניה מקושטת ומאוד קלה להכנה (את שלבי ההכנה תראו כאן, וכמובן שאת העוגה אפיתי בעצמי). האורחים התפאלו, ג'וניור כיבה את הנרות והאניה הפליגה בהצלחה אל הלא נודע הבטן.


אז מה נותר להגיד? "שיהיה במזל טוב!" אני רק יכולה לאחל לכולנו שנים רבות של הפלגה על מי מנוחות,שנים של כתיבה ויצירה, שיבואו מכל הלב!

 

תודה רבה לכל המבקרים והמגיבים, המתמידים וה"קופצים לרגע"! מקווה שאתם באמת נהנים יחד איתי!
שלכם IliAsh

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת