66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

דג סלמון משהו

דג סלמון משהו

את המתכון ל הזה קיבלתי מביתי ששהתה בחו"ל והתארחה אצל משפחה נפלאה מכניסת אורחים קל להכנה וטעים מאוד.

מה צריך:

פרוסות דג סלמון.לא להוריד את העור

אם יש ילדים קטנים עדיף פליט של הדג שהוא ללא עצמות

מלח גס

רבע כוס רוטב סויה

חרדל 

4 כפות מיונז

5-6 שיני שום כתושות

פיטרוזיליה קצוצה.

1-2 כפות פפריקה  מתוקה.

פפריקה חריפה (כמות בהתאם לסיבולת של האורחים / משפחה.

אופן ההכנה:

שימי נייר אפיה בתבנית לפזר מעט מלח גס על הדג. השאירו למנוחה כחצי שעה.

אחרי חצי שעה לקחת חרדל ולמרוח היטב את הדג מכל הצדדים.

בקערה לשים מיונז, רוטב סויה ,שום, פפריקה, פיטרוזיליה,ולערבב הכל היטב.

ליצוק על הדג את הבלילה.לנענע את המגש עם הדג שהבלילה תתפזר על כל פני הדגים.

לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולאפות כחצי שעה /או עד שמקבל צבע שחום.

זהו קל וטעים והעיקר כולם אוהבים;)

בהצלחה                                                                                                             

אם הכנתם ספרו שתפו איך יצא

שלכם מכל ה . טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת