33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פשטידת ברוקולי קלה לארוחת מוצ"ש

פשטידת ברוקולי קלה לארוחת מוצ"ש

450 גר' ברוקולי קפוא

2 בצלים קצוצים

3 ביצים

2 כפות שמן זית

4 כפות קמח שקדים (או רגיל למי שלא שומר על הימנעות מגלוטן)

1 שמנת חמוצה של פעם 27%

3/4 כפית מלח

40 גר' גבינת קשקבל מגורדת

40 גר' גבינת פרמזן מגוררת דק לעיטור מלמעלה + גרעיני חמניה ודלעת

לערבב את הכל חוץ מהפרמזן והגרעינים. לשמן עם שמן זית תבנית פיירקס עגולה. לשפוך פנימה את הכל, ולפזר מלמעלה את תערובת הפרמזן והגרעינים.

לתנור בחום בינוני ל- 40 דק' עד הזהבה. 

    

הרגע סיימנו לאכול אותה ויצא פשוט מעולה! כמעט כל הפשטידה נאכלה. 

שיהיה שבוע מצוין !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת