33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

עוגה בחושה עם קרם ואננס

עוגה בחושה עם קרם ואננס

עוגת השבת שלנו, הפעם בגלל שמאד עסוקה הכנתי עוגה מהירת הכנה .אצלי מחליפה טורט כאשר אני ממהרת. 
העוגה מתאימה לתבנית 24 ל28 אני לרב מכפלה כמויות. הפעם מהרתי ושכחתי להכפיל יצאה קצת נמוכה .
יש האוכלים כך את העוגה. אצלי אוהבים עוגות קרם והעוגה משמשת כבסיס לציפוי בקרמים שונים

לעוגה 
בקערת המקסר 
3 ביצים
1 כוס סוכר 
3 כוסות קמח
1 כוס חלב
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה 
1 סוכר וניל
לערבב הכל עד אחדות 
ניתן לגוון עם קינמון/ גרדת לימון או תפוז 
לצקת לתבנית 24או 22 
ולאפות בחום 180 מעלות כ30-40 דקות . 
לקרר היטב את העוגה היטב
לפרוס את העוגה באמצע

להרטבה
לצקת ממיץ באננס על העוגה החצויה

קרם וניל עם שוקולד לבן
להקציף במקסר
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1/2 כוס ממיתץ האננס
1 איסטנד וניל
לקציף המקסר לקרם סמיך.
להמיס
100גרם שוקולד לבן עם 2 כפות מים 
במקרו  להזהר שלא ישרף 
לקרר אבל שלא יתקשה 
להוסיף לתערובת הקרם 
ולערבב בתנועות קיפול

הציפוי 
100 גר שוקולד חלב 
3 כפות שמנת מתוקה 
המיס במקרו 

הרכבת העוגה 
לצקת ממיץ האננס על חצי מהעוגה להרטבה .
למרוח שליש  מקרם הוניל והשוקולד 
לפזר אננס משומר
להניח מחצית שניה של העוגה 
לצפות בשמנת מצוקה 
לצפות בציפוי השוקולד 
לפזר אננס. 





תהנו 

חברים, תודה על ביקורכם 
מאחלת  סופ"ש נעים 
שמרו על עצמכם ובואו לבקר. 
הצפון קורא לכם. 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת