44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חזה עוף ממולא בממרח עגבניות מיובשות

בס"ד


אין מילים לתאר את המתכון הזה מלבד מ  ע  ד  ן.

ההכנה שלו מהירה, המצרכים מעטים והתוצאות מדהימות. אין אחד שנשאר אדיש למנה הזאת. 

אז בואו נתחיל (את הכמויות תקבעו אתם לפי כמות הסועדים)


המצרכים:

חזה עוף חתוך לשניצל דק

ממרח עגבניות מיובשות בשמן (של חברת פרג)

1 כוס פירורי פנקו (אם חסר להוסיף עוד)

3 ביצים

1 כף מים

שמן לטיגון (כמות כמו לטיגון שניצלים)


אופן ההכנה:

- לשים בצלחת שטוחה את פירורי הפנקו.

- בצלחת עמוקה לערבב את הביצים עם כף מים.

- לשטח שניצל על משטח העבודה ולמרוח שכבה דקה מהממרח עגבניות.

- לגלגל את השניצל ולהניח בצלחת של פירורי הפנקו.

- להעביר את השניצל לצלחת של הביצים וחזרה לפנקו.

- לחמם את השמן במחבת.

- להכניס את השניצל למחבת החמה ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.

**המלצה שלי להכין כמות כפולה כי זה מתחסל עוד לפני שמגיע לשולחן.






הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת