2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוף קריספי בתנור...

עוף קריספי בתנור...

עוף ,אין בית בישראל שהעוף אינו מככב בו בצורות הכנה שונות ,בישול ,צליה ,אפיה ,טיגון ,במנגל ,הכל הולך ואם

מכינים נכון ולא מייבשים את העוף יתר על המידה הרי שזה מעדן .אצלנו בבית העוף מככב בשלל צורות כמו

שהזכרתי .לפני שנים הכרנו את העוף המטוגן הקנטאקי ,אהוב מאוד על בני ביתי ,אולם בשנים האחרונות אני

נמנעת מלטגן ,הנה גרסה מעולה לעוף  בתנור ללא טיגון עם מעט מאוד  שמן  בציפוי קרנצ'י ותוך העוף עסיסי ומלא

בטעמים .

עוף קריספי בתנור

6 חלקי עוף (שוקיים ירכיים)

1 ביצה

1 כפית חרדל (אני משתמשת ברגיל)

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה

1 כוס פרורי לחם

3 כפות שמן

מעט מלח ,

אבקת שום

אופן ההכנה :

לשטוף היטב את חלקי העוף (אפשר לפשוט את העור ,אני השארתי)

בצלחת לערבב ביצה עם חרדל,פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה ,אבקת שום,

בצלחת נוספת לערבב פרורי לחם ,מלח ,,שמן לערבב ביד עד שנוצר מעין חול

לטבול את חלקי העוף בביצה ,ולאחר מכן בפרורי הלחם ,לסדר בתבנית ,

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ40-50 דקות .

העוף יוצא קריספי מבחוץ ורך ועסיסי בפנים .

העוף מצופה בביצה ובפרורי לחם לפני הכניסה לתנור.

בתוספת תפוחי אדמה קטנים שבושלו מעט במים מרחתי מעט שמן זית ומלח גס.

מוכן....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת