66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מעמול ללא מרגרינה

מעמול ללא מרגרינה

 

תמיד חשבתי שמעמול בלי מרגרינה או בלי חמאה לא יוצא נימוח בפה.ואז הכנתי את המעמול הזה  פשוט מדהים תנסו ותראו  מבטיחה שתהנו

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה צריך:

חצי קילו סולת

חצי קילו קמח

2 כוסות שמן

1 אבקת אפיה

1 כוס מים חמימים

למילוי :

הרבה אופציות  אפשר עם בוטנים קלויים טחונים גס מעורבבים עם שומשום קלוי .אפשר עם תמרים., פיסטוקים קלויים.

אני הכנתי מ:

1חבילת תמרים בווקום.

בערך 300 גרם אגוזי מלך שבורים גס

וכמה כפות שומשום קלוי (שהיה לי במקפיא)

אופן ההכנה :

לשים את הקמח והסולת ואבקת האפיה בקערת המיקסר עם הגיטרה לערבב דקה שתיים.

להוסיף את השמן והמים החמימים.ללוש כמה דקות עד שהבצק מתאחד.

לכסות ולהניח בצד חצי שעה.

המילוי :

ללוש ידני את התמרים אפשר להוסיף מעט מים חמים להקל על הלישה.

תוך כדי לבדוק שאין חרצנים בתמרים (לפעמים יש הפתעות)

להוסיף את האגוזים.וללוש ביחד.

ליצור כדורים בגודל המתאים.לשטח על כף היד.למלא מעט  מהמילוי לסגור יפה

עם הפינצטה של המעמול לצבוט דוגמאות בבצק.

להניח במגש מצופה בנייר אפיה.

לאפות בתנור בחום של175 מעלות. עד הזהבה קלה.

אחרי שהתקרר לפזר אבקת סוכר.

נשארו לי כמה כדורי בצק ושמתי בהם פיצפוצי שוקולד  

הנה הם לפניכם יצא יאמייייי ;)   

אם תמלאו אותם עם ממרח חלבה ואגוזים. וואייי כמה שזה טעים.

מה נשאר לכם לעשות ? להכין כוס תה ולהתענג. תהנו

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת