00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

בלינצ`ס ממולא פיטריות - עם או בלי באשמל - מתאים לאירוח

 

מתכון ל- 10 - 8 בלינצסים - מתכון בסיסי :

1 כוס קמח רגיל

1 כוס חלב או מים (לפרווה)

1 ביצה

2 כפות שמן

2 כפות סוכר (לבלינצס מתוק)

או מעט מלח ומעט סוכר (לבלינצס מלוח)

 

אופן ההכנה:

* לערבב את הכל ביחד ולטגן במחבת , בעזרת מצקת יש להניח את התערובת במחבת ופזר לצדדים להכנת בלינצס גדול .

 

על מנת להקל על תהליך הכנת הבליצס עם המילוי - צירפתי תמונות של כל התהליך - לבישול בהנאה - בהצלחה

 


 

מתכון להכנת בלינצס ממולא עם פטריות ובצל -

לאירוח של 12 איש

הכפלתי את הכמות - כפול 3

יצאו כ- 20 בלינצסים יפים לא דקים ולא עבים.

אפשר להכין את הבלינצס עם באשמל ואפשר גם בלי..

ואפשר להגיש אותו בליווי רוטב פיטריות ...

 

להכנת מילוי הפיטריות :

בצל סגול 1 - קצוץ דק דק

בצל רגיל 1 - קצוץ דק דק

קובית קנור פטריות 1 - או אבקת מרק פטריות - כף גדושה

קובית קנור שום פטרוזליה 1 - או שום קצוץ דק דק כ 2 שיניים , וחצי כוס פטרוזליה

1 חבילת פטריות טרייה חתוכה לפרוסות או (אפשר 2 חבילות פטריות טריות במקום 1 משימורים)

1 חבילת פטריות שימורים קצוצה דק דק

 

אופן ההכנה המילוי:

לטגן את הבצל הסגול , להוסיף את הבצל הלבן עד להשחמה , להוסיף את הפיטריות לערבב.

להוסיף את עשבי התיבול או הקוביות קנור ולערבב שוב - עוד 2 דקות . ולקרר..

 

 

המצרכים לרוטב באשמל פרווה או חלבי :

2 כפות קמח רגיל

30 גרם חמאה או מרגרינה

שקית רוטב פטריות של אוסם

או (אפשר אבקת מרק פטריות 2 כפות)

2 כוסות מים בטמפרטורת החדר או 2 כוסות חלב

 

אופן הכנת רוטב הבאשמל:

בסיר קטן להמיס את החמאה - באש בנונית קטנה - להוסיף את הקמח ולערבב (לא להפסיק לערבב)

להוסיף את המים או החלב ולערבב עד שזה מתחיל להסמיך , להוסיף את הבקת מרק פטריות ולערבב...

מתקבלת תערובת סמיכה .

 

לסיום:

לאחר הכנת המילוי - יש למלא את הבלינצס במילוי אחד אחד ולסגור בצדדים

להניח בתבנית חד פעמית, אחד ליד השני .

להוסיף את הרוטב באשמל על כל התבנית ולהכניס לתנור ל- 15 דקות עד להשחמה - 180 מעלות .

 

ראה פירוט קלורי : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3055

להלן תמונות שלבי ההכנה :

1. הכנת התערובת

2. הכנת הבלינצס במחבת

3 . ערמת בלינצסים בצלחת

 

4. הכנת התערובת בצל ופטריות

5. שלב ראשון במילוי הבלינצס - לשים מילוי

6. שלב שני סגירה משתי הצדדים

7. שלב גילגול הבלינצס כמו בתמונה

8. הבלינצס מוכן עם המילוי - להתחיל לסדר בתבנית

9. הבלינצס מסודר בתבנית מוכן למריחת רוטב הבאשמל..

10 . רוטב באשמל לפי ההוראות ..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת