00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עלי סיגר ממולאים בשר טחון בתנור

 

20 עלי סיגר

המצרכים למילוי בשרי  :

500-700 גר' בשר טחון
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם
תבלין בהרט 1 כף
1/2 כפית כורכום
2 כפות סוכר
100 גרם אגוזים קצוצים דק דק
1/2 זר פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 זר כוסברה קצוצה דק
 
לציפוי בסוף:
1 ביצה - לציפוי בסוף
שומשום לציפוי
 
 
אופו ההכנה :
 
1) לטגן את הבצל בשמן עד השחמה, להוסיף את הבשר הטחון ובעזרת מזלג לפורר תוך כדי טיגון עד אשר משנה צבעו - במידה ויש נוזלים מהבשר הטחון יש להוריד אותם באמצעות כף .

2) להוסיף את התבלינים ואת שאר המצרכים לערבב ולכבות את האש ולצנן את המלית.
 
3) כל עלה סיגר יש לשמן ומעט למלא מהמילוי הבשרי  - כמות של  כף וחצי    - לסגור בקצה כמו אגרול.. - ולגלגל .
 
4) לצפות בביצה ולזרות שומשום.
 
5) להניח את הסיגרים בתבנית משומנת .
 
6) 180 מעלות 20 דקות - עד השחמה.
 

 סיגרים עדיף לאכול באותו יום או ישר לאחר היציאה המתנור... 
 
בתאבון 
 
ערך קלורי למנה בקישור: http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3075

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת