33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

פשטידת בשר וברוטב פיצה סגורה

פשטידת בשר וברוטב פיצה  סגורה

הפשטידה הזו נולדה כשראיתי שחברתי רוצה לזרוק חבילת המובורגר שילדה לא אהבו . ישר זעקתי אוכל לא זורקים. היא ספרה לי שחבילה דומה הכינה והם לא אהבו החתולות אכלו. 
לקחתי ממנה את ההמוברגר והבטחיתי לחזור עם מאכל שילדה יטרפו בהנאה. 
פיצה הם אוהבים? כל הילדים אוהבים, אני יודעת שגם פטריות הם מאד אוהבים ומכורים לגזר מבושל..
וכך נולד המאפה.

  הבצק  
בצק שמרים פריך לללא תפיחה 

1/2 2 קוסות קמח 
2 כפיות שמרים יבשים 
לערבב בקמח ולהוסיף
1 ביצה(או 2 חלמונים) 
1/2 כוס שמן 
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים 
ללוש לבצק נעים 
לחלק לשניים 
אחד לרדד על ניר אפיה ורפד תבנית , גם בשוליים  לאפות עד הזהבה קלה כ10 דקות 

למילוי 

1 בצל 
לאדות במעט שמן עד הזהבה
להוסיף
400 גר בשר טחון (כאמור הוסתי את ההמבורגר מפורר)
 ומערבבים ומפוררים  עד שיהבשר  פירורים ומשנה את צבעו.
מוספים 
קופסה פטריות פרוסות(טרי או שימורים)
מעט גזר גמדי שבושל ופרוס
3 כפות קטשופ
1 כף רוטב צ'לי גרוס
כף תבלין לפיצה
קמצוץ צ'לי גרוס
מערבבים ומבשלים מעט מכוסה 
טועמים ומתקנים תיבול 

הרכבת הפשטידה 

על תחתית הבצק האפויה מניחים את המילית 
מרדדים על ניר אפיה את מחצית השניה של הבצק 
ומנחים מעל הבשר.
מחוררים מעט עם מזלג ליצייאת האדים 
טורפים ביצה ישופכים מעל 
מפזרים בנדיבות שומשום .
אופים בתנור מחומם לחום בנוני  עד הזהבה (30-40 דקות) 
הבאתי לחברתי את הפשטידה הבנים נהנו מאד
וותרו על הצ'יפס ושניצל שאימם תכננה להכין. 

תהנו גם אתם 


                                                                       

פינת ההמלצה

הכנתי לחם אגוזים של גולשי 

 
מהבלוג 
 אמנות ויצירה כתרפיה לנשמה.
הלחם מעולה רך עם מעטה קרספי , נשמר כטרי, עטוף בניילון, גם אחרי יומים 
התוספות שלי לבצק היו
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים 1/4 כוס בצל מיובש. 
           ממילצה בחום

תודה על ביקורכם ,תבואו שוב
אם הכנת מתכון שלי אשמח שתשתפו אותי בתמונה שאעלה ואפרגן לכם.
אודה לכם אם תשאירו תגובה או תלחצו על אהבתי  או על  

   שבוע טוב  ושמרו על עצמכם  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת