33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

כרבית אפויה ברוטב צ`לי ופרורי לחם קרספי

כרבית אפויה ברוטב צ`לי ופרורי לחם קרספי

אוהבת מאד כרובית מטוגנת אבל לא אוהבת לטגן ולא אוהבת שזה יוצא שמן. החלטתי ללכת על כרובית אפויה עם פרורי לחם. 

ולמתכון

לבשל כרובית במים ומלח חצי בישול ולסנן 
להכין צלחת עם פרורי לחם זהובים
על תבנית שטוחה להניח ניר אפיה ולשמן קלות 
לחמם תנור ל200 מעלות 
 לבלילה
2 כפות גדושות מיונז (מומלץ קל)
3 כפות  ריוויון או 3 כפות יוגורט 
1-2 כפות רוטב צ'לי מתוק/ חריף
1 כף תבלין בצל/ אבקת מרק בצל
מעט מלח ופלפל לבן
לערבב היטב

לתבול את פרחי הכרובית בבלילה 
להעביר לקערת פרורי הלחם ולצפות היטב
 להניח על ניר האפיה המשומן.
לאפות בחום בנוני גבוה עד השחמה. 
אני נוהגת להפוך באמצע. 

הגשתי עם רוטב יוגורט ונענע 
1 כוס יוגורט עיזים 
חופן נענע קצוצה (לחלופין שמיר/עירית)
שום כתוש לפי הטעם
מלח ופלפל לבן 

 

*טיפ
כרובית כידוע גורמת לגזים כדאי להמנע מכך
אני נוהגת לכרוך בגזה מספר זרעי קימל לקשור
ולהניח בסיר בעת הבישול
בתום הבישול זורקת את הגזה וזעי הכרובית 

יתכן שתאהבו גם את זה 

  
   פשטידת חסה וכרובית 


      כרובית הפתעה 

 יום נעים לכולם 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת