00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

רטטוי ועוד הרבה יותר

השקת ספר הבשר של השף גיא פרץ

"אוכל הוא הנאה ובישול הוא חוויה." - כשספר בשר נפתח במילים האלו ובתמונה המופיעה מטה, אין לך ספק שמדובר בספר עם אוכל טוב והשקעה מכל הלב.

על השף גיא פרץ שמעתי רבות מחבריי לתחום הקולינריה, וכשהוזמנתי להשקת ספרו החדש שמחתי מאוד.

המתכונים בספרו משקפים את סגנון הבישול האישי שלו כך מציין הוא בפתיח הספר, את הטעמים שהוא אוהב וממליץ לקנות שמן זית, ירקות ותבלינים טריים ולבשל עם בשר איכותי

מאוד ומטופל היטב.

גיא הוא בן לשושלת קצבים, אביו היה שוחט כבשים ועגלים ואימו המקסימה ,שישבה עימי בשולחן, היתה בעלת מסעדה ובישלה בה כ40 שנה, וניתן להבין מהיכן ירש את הידע 

והאהבה לאוכל והוא סה"כ בן 35 עם מפעל חיים שלם כבר - ספרי בישול, סמעדת "קונפי" בחיפה ו"גספאצ'ו" באשקלון ועוד ועוד.

השקת הספר נערכה בגן מלון הולידיי אין באשקלון, מושקעת, ערוכה עם עמדות טעימה של מתכונים מתוך הספר והאוכל טעים

את הערב ליוותה מוזיקה נעימה של להקה והנחייתו הערבה בקולו של דן כנר.

טעמנו מאפה חציל ובשר, את הסינייה המעניינת עם בשר שפונדרה, נתח קצבים במנגולד ולימון שהיה מעניין מאוד, ירקות קלויים למיניהם שחברו לרטבים ולחם מרוקאי 

ולקינוח טארטלטים שונים,מוסים וארטיקים על מקלות קינמון. 

הספר מחולק לנושאים לפי חלקי הפרה ולתאווי הבשר או לרובנו שבד"כ מבשלים עוף ועוף, הספר יהיה מדריך נפלא להכרת בישול עם בקר.

הספר מכיל 144 עמודים בכריכה עבה ובהם צילומים נהדרים ומגרים, מחירו :98 ש"ח.

הנה לדוג' צילום מתוך הספר, עומדים בפיתוי? אני רעבה כבר...

זהו ספרו השלישי של גיא ואני מאחלת לו בהצלחה ושתמיד יהיה בעל אנרגיות לעשות כ"כ הרבה ולהמשיך להנות ולהוציא עוד ספרים!


תמונות: ששת, יעל לנצמן-שיפר. מנה מתוך הספר - מפייסבוק גיא פרץ צילום של לירון אלמוג.



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל michalyaniv אלא אם צויין אחרת