22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

סיגרים ממולאים בגבינה וזיתים (ובלי טיפת שמן)

סיגרים ממולאים בגבינה וזיתים (ובלי טיפת שמן)

הכל התחיל ברגע שהפסקתי לאכול בורקסים והתחלתי לחפש תחליפים בריאים יותר. חשבתי על בורקס פילו, אבל עיון זריז ברכיבים של הבורקס בסופר, גילה לי שכבות שלמות של מרגרינה והרי שגם הכנת בורקס פילו ביתי דורשת שימון נמרץ בכל שלב. החלטתי להיעזר בעלי הסיגר המוכנים ובשילוב גבינת 5% הגעתי לתוצאה שחיפשתי: ציפוי קריספי משגע, מילוי גבינה נימוח ובלי טיפת שמן. המשימה הושלמה!

 

זמן הכנה: כ-35 דקות (הכנות: כ-15 דקות, זמן אפייה: 20 דקות

החומרים:

8 עלי סיגר מופשרים

למלית:

150 גרם גבינה בולגרית

3 כפות זיתים

פלפל שחור

חלמון

לציפוי:

חלמון טרוף

שומשום

 

אופן ההכנה:

1. לערבב יחד בקערה את חומרי המלית, עד שהביצה תטמע היטב.

2. לקחת עלה סיגר ולהניח שורה דקה מהמלית ברבע הקיצוני של העיגול.

3. לסגור את קצוות העלה על שני קצוות שורת המלית ולגלגל לסיגר.

4. להניח את הסיגר על גבי נייר אפייה, עם הסגירה כלפי מטה.

5. לחזור על הפעולה עם כל העלים.

6. להבריש את הסיגרים בחלמון הטרוף ולפזר שומשום.

7. לאפות ב-200 מעלות כ-20 דקות או עד שהסיגרים משחימים.

 

בתאבון :)

 

 

הכנתם את אחד המתכונים מהבלוג ואתם רוצים לשתף? אתם מוזמנים לעשות זאת בקבוצת הפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/pashut.taim/ או במסר אישי!

יוליה הכינה את הסיגרים הממולאים בגבינה וזיתים ויצא שחום וקריספי... תודה על השיתוף!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת