00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שוק על ירך-כרעיים ממולאים בכל טוב

עוף מוצר בסיסי וזמין לכל כיס ישנם שלא ״מעריכים״ אותו מספיק

אך החשיבה השתנתה עם התגלות מוצר הפלא הישראלי הלא היא הפרגית 

לא משנה שזו תהייה תרנגולת מטילה /מבוגרת היא נמכרת כפרגית ואז ניתן למכור אותו במאות אחוזים יקר יותר 

את המנה הבאה נעשה מהכרעיים של העוף בשלמותם ואז ממולץ כרע בינוני עד גדול שיהיה נוח למילוי 

וניגש לחומרים:

כרע עוף מפורקת מעצם -עם העור

כוס אורז -ניתן לבשל אורז לבן או אורז בר המלצה שלי חצי חצי (בישול במים רותחים כמו ספגטי שימו לב כל סוג של אורז בישול נפרד )

נחמם מחבת עם מעט שמן זית נקלהה את הצנוברים ואת הפיסטוקים עד קבלת צבע זהוב

לאחר מכן נטגן קלות את הבשר בשמן דק כחצי ק״ג

בקערה נחבר את האורז הבשר והצנוברים/פיסטוקים

נתבל ב:מלח,פלפל,בהרט,ראס אל חנות,מעט קינמון,ופטרוזליה קצוצה

נמלא את הכרעיים מהצד הפנימי ״ונקפל״ את העור כלפיי פנים פעולה זו תשמור על עסיסיות המנה ומראה טבעי של הכרעיים

בקערה נפרדת 

נכין מרינדה עם שמן זית פפריקה מעושנת ומעט מלח גס

נמרח הייטב 

נאפה בתנור בחום של 180  כ 35 דק עטוף בנייר כסף 

ולאחר מכן 15 דק׳ ללא כיסוי 

ניתן להגיש את המנה בשלמותה או שלפרוס לפרוסות

מנה המשלבת חלבון ופחממה

ניתן להוסיף לצד ירקות מוקפצים/בצלצלים מזוגגים והריי לפנינו ארוחה מלאה

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת