33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קיש קישואים

קיש קישואים

במקרר ישבו מיותמים הקישואים. בהבזק של רגע החלטתי להכין קיש קישואים ובצל .
מתכון מנצח של אמי 

 בצק פריך מלוח:

100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גר' קמח
1/2 כפית מלח
כ-2 כפות מים קרים מאוד

במעבד מזון 

לשים הכל פריט למים וללוש בפולסים 
להוסיף את המיםןדרך השרוול 
במידה ולא מתאחד להוסיף עוד מים כפית אחר כפית 
עד איחוד הבצק
להשתדל במינמום לישה 
לשטח ולעטוף בניילון נצמד 
לתת לנח במקרר חצי שעה

 המילוי 
1 בצל לקצץ ולאדות בשמן במחבת רחבה 
לגרר 3 קישואים 
להוסיף לבצל 
לערבב ולכסות
לבשל 10 דקות על אש קטנה
להוריד מכסה ולבשל 2 דקות על אש גדולה
בקערה לערבב 
1/2 כוס חלב
1/2 כוס שמנת לבישול 10%
2 ביצים
חופן שמיר קצוץ 
כף קמח
מלח  פלפל שחור וצ'לי גרוס

הרכבת הקיש

לשמן תבנית לקיש 
לרדד את הבצק ולהניח על התבנית והדפנות. 
לצקת את תערובת הקישואים 
לאפות 
1/2 שעה בחום בנוני גבוה(190-200)

לפרווה
ניתן להחליף את החלב והשמנת בקרם קוקוס 
או שמנת צמחית 


בתאבון 

שבת שלום



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת