00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

דרבי של צהוב וירוק-סלט של רוקט עם פילה תפוז-וסלמון צרוב

 

אין זמן מתאים יותר מהתקופה הנוכחית לסלט יהיו שירמו גבה(חוץ ממני שאני מרים גבה באופן קבוע) ויאמרו סלט? כן חברים סלט טוב כזה עם טעמים מיוחדים צבעים נהדרים וכמובן עם טוויסט מיוחד.והכי חשוב קל להכנה

הריי בתקופה האחרונה אנו נכסנים משבת לחג מחג לשבת אוכלים בשר ללא הכרה

אז זוהי הזדמנות נהדרת לשנות קצת מהרגלינו ולהתענג

אנו נשלב את הסלט לצד סלמון צרוב

וניגש לחומרים :

עליי רוקט שטופיים ונקיים

פילה תפוז מתפוז אחד(פנים הפלח ללא הציפה)

1/2 בצל סגול

פיטריות שימגי

1/2 כוס בוטנים גרוסים מלוחים (במג'ימקס לטחון בפולסים את הבוטנים בתוספת מלח גס)

פילה סלמון

לוינגריט לסלט:

1/4 כוס שמן זית

2 כפות חומץ הדרים/תפוחים

2 כפות סילאן

כפית ג'ינגר קצוץ היטב

כפית שום קצוץ

מלח גס/פלפל גרוס

את הדג נשרה באותו וינגריט בתוספת שמיר קצוץ פרט לחומץ

אופן ההכנה והגשת המנה

נחבר בעדינות את עליי הרוקט עם שאר החומרים

ניצוק מעל מעט רוטב ונפזר את הבוטנים מעל

ביינתים נחמם מחבת על הגז ללא שמן

נצרוב את הדג בחום גבוהה ולאחר דקה נכסה במכסה (ע"י היווצרות האדים הדג ימשיך להתבשל וישמור על עסיסיותו)נגיש לצד הסלט וכל שנותר לומר בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת