66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

שעועית מוקפצת בשומשום

שעועית מוקפצת בשומשום

תוספת קלה להכנה וטעימה מאוד אולי בזכות השומשום הקלוי.

מה צריך:

1 שקית שעועית ירוקה קפואה (בהתאם  למספר הסועדים)

שומשום קלוי בתנור.

 12 כפות דבש

רוטב סויה 3 כפות 

פלפל שחור

מין מלימון אחד

 4 כפות שמן שומשום. או שמן קנולה.

  אופן ההכנה

בסיר להרתיח מים עם מעט מלח להוסיך את השעועית ולבשל 7 דקות.

לסנן את השעועית במסננת.

לשים במחבת טפלון שמן ולהוסיף את השעועית. לטגן 5 דקות.

להוסיף את הדבש, רוטב סויה ומיץ לימון ולטגן עוד כמה דקות.

להוסיף את השומשום הקלוי. לטגן עוד שתיים שלוש דקות. לכבות את הגז.

זהו השעועית מוכנה.

ניתן לאכול חם או קר 

תוספת לעוף ,בשרים ,אורז, תפוחי אדמה וכו.

בהצלחה 

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת