00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שסינטה ומנגו רוקדים סלסה

את המנה הנוכחית הכנתי עבור קרוביי משפחה שהגיעו מארה"ב לאחר 15 שנה בהם לא ניפגשנו עם קבלת ההודעה על ביקורם בארץ ובפרט בביתנו החלטתי כי עליי להכין ארוחה מפתיעה חדשנית ובניגוד לאמריקאים דלת שומן

והריי לפניכם אורחים יקרים המתכון למנה מלאת טעמים מפתיעה וקלה להכנה

החומרים הדרושים לסלסה

מנגו/אננס טרי וטעים וקרים

כוסברה קצוצה בעלת ניחוח מעלף

בצל סגול וסקסי

צ'לי שובב(עדייף ללא גרעינים)

לוינגרייט:

ג'ינגר קצוץ

שום קצוץ

מלח גס

כף דבש

כפית שמן שומשום

את נתח הסינטה נשרה במרינדה המכילה:

3 כפות שמן קנולה

2 כפות דבש

שום/ג'ינגר כפית

מלח גס/פלפל גרוס

כף סויה מתוקה

אופן ההכנה

נחתוך את המנגו/האננס לקוביות קטנות

ונחבר עם כל חומר טעם

את הסינטה נשרה המשרה כ חצי שעה ומידיי פעם "נעסה" את הנתח

נחמם מחבת כבדה על הגז ללא כל שומן

נצרוב את הנתח מכל צד כ דקה (רמת עשייה מדיום)

ניתן לנתח "לנוח" כדקה ואז נפרוס

נסדר בצלחת/כלי הגשה שהסלסלה למטה הסינטה מעל ונזלוף מעט מנוזל ההשרייה מעל

כל שנותר לומר בתיאבון

מנה יפה בצבעייה קלה בהכנתה משלבת רעננות ומשחקיי חום וקור

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת